dark

Lichtstraten voor overkappingen bij GLASvakwerk.nl.

Lichtstraten voor overkappingen bij GLASvakwerk.nl.

De vraag naar stijlvolle en betaalbare lichtstraten voor platte daken is de laatste jaren flink toegenomen, vooral voor overkappingen, veranda’s en carports. Met steeds meer mensen die kiezen voor een overkapping direct aan huis, wordt het vinden van de juiste (dag)lichtoplossing steeds belangrijker. Voldoende lichtinval is essentieel om te voorkomen dat uw overkapping te donker aanvoelt. Bij www.glasvakwerk.nl vindt u altijd de juiste (niet geïsoleerde) lichtstraat voor een overkapping!

Standaard maten of op maat?

Onze lichtstraten zijn speciaal ontworpen voor niet-geïsoleerde buitenruimtes en bieden continue ventilatie. Dit betekent dat er altijd frisse lucht circuleert, wat voorkomt dat insecten zich onder het glas nestelen. Dit maakt onze lichtstraten niet alleen praktisch, maar ook zeer gebruiksvriendelijk voor buitenruimtes.

Bij GLASvakwerk.nl kunt u kiezen uit vier standaard lichtstraat afmetingen: 100×100 cm, 200×100 cm, 300×100 cm en 450×100 cm. Deze standaardmaten bieden een voordelige en snel leverbare optie, geschikt voor de meeste buitenruimtes. Als u echter specifieke wensen heeft, kunt u bij ons ook terecht voor een lichtstraat op maat. Voor veel projecten wordt een overkapping met een uitsparing gebouwd en pas nadat de dakdekker klaar is, wordt er ingemeten voor een op maat gemaakte lichtstraat.

Onze standaard lichtstraten hebben uiteraard een aantal voordelen. Ze zijn niet alleen scherp geprijsd, maar ook sneller leverbaar dan maatwerkoplossingen. Bovendien kunnen ze geleverd worden inclusief een losse opstand, wat zorgt voor een eenvoudige en efficiënte montage. Of u nu kiest voor een standaardmaat of een op maat gemaakte lichtstraat, bij GLASvakwerk.nl bent u altijd verzekerd van gehard glas en hoogwaardige kwaliteit.

Met montage?

Naast het maken en leveren van uw lichtstraat bieden wij ook de mogelijkheid om de montage door ons team van ervaren vakmannen uit te laten voeren. Bij het online bestellen van uw lichtstraat kunt u eenvoudig kiezen voor de optie “inclusief montage”. Ons eigen montage team zorgt voor een professionele plaatsing, zonder dat er derde partijen aan te pas komen. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de installatie en kunt vertrouwen op een perfect eindresultaat.


Bestel uw lichtstraat eenvoudig online en kies voor een snelle levering, scherpe prijzen en de mogelijkheid tot professionele montage. Met GLASvakwerk.nl haalt u meer licht en lucht in uw buitenruimte!

Total
0
Shares
Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Previous Post
Samenwerken in de inrichting van een functioneel en stijlvol magazijn

Samenwerken in de inrichting van een functioneel en stijlvol magazijn

Related Posts