dark

5 soorten enveloppen waar jij je kleine producten of documenten in kan versturen!

5 soorten enveloppen waar jij je kleine producten of documenten in kan versturen!

Enveloppen zijn veel voorkomende kantoorbenodigdheden. Ondanks dat we tegenwoordig ook met elkaar kunnen mailen, worden er nog regelmatig brieven of andere documenten met een envelop via de post verstuurd. Er zijn verschillende soorten enveloppen waar dit mee gedaan kan worden. Om een duidelijk overzicht te geven waar je welke enveloppen het beste voor kunt gebruiken, zetten we ze in deze blog even voor je op een rijtje. 

1. Papieren envelop (brievenbus enveloppen)

De standaard papieren brievenbus enveloppen zijn geschikt voor het versturen van een brief of andere documenten zoals een rekening. De papieren enveloppen zijn vaak in verschillende formaten verkrijgbaar. Zo kun je grote enveloppen in A4 formaat krijgen maar ook in A5 formaat. 

2. Bubbeltjes envelop

Deze enveloppen hebben een bubbeltjes folie aan de binnenkant van de envelop. Dit maakt ze ideaal voor het versturen van kleine, breekbare producten. De enveloppen zijn echter vaak niet heel groot, er kunnen dus alleen producten in die voor een brievenbus verzending bedoelt zijn. 

3. Kartonnen envelop

Wanneer je belangrijke documenten wilt versturen die netjes moeten blijven is het handig om een kartonnen envelop te gebruiken. Deze zijn stevig en zullen niet snel kreuken tijdens transport. 

4. Plastic envelop

Voor het versturen van vochtgevoelige producten of documenten kun je het beste plastic enveloppen gebruiken. Deze kunnen namelijk beter tegen vocht/water dan bijvoorbeeld enveloppen van papier of karton. 

5. Paklijst envelop

De paklijst enveloppen zijn geschikt voor wanneer je hele grote pakketten verstuurt. Je kunt de envelop op de verzenddoos plakken en de factuur in de envelop doen. De ontvanger hoeft dan niet lang naar de factuur te zoeken. 
Nu je alles weet van de verschillende enveloppen is de vraag alleen nog, waar kan ik enveloppen kopen? Bij Rotimshop vind je de bovengenoemde verschillende enveloppen. Kijk snel op de website naar het assortiment en de mogelijkheden.

Total
0
Shares
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Previous Post
Hier moet je op letten bij het kopen van een nieuw keyboard!

Hier moet je op letten bij het kopen van een nieuw keyboard!

Next Post
Dit is waarom je voor een hout beton schutting moet kiezen

Dit is waarom je voor een hout beton schutting moet kiezen