dark

Industriële huizen van vroeger

Het is nu onvoorstelbaar om met twintig man in huis te leven met maar een of twee kamer, maar vroeger was dat heel normaal in de industriële samenleving.Men had geen sanitaire voorzeingjngen en hygiëne was nergens te bekennen. Interieur, wat was dat nou. De enige interieur die men kon vinden in huis was van menselijk aard want overal in huis waren mensen volgepropt. Een tapijt was al genoeg om het een huis te noemen. Als we nu kijken in onze samenleving hebben een gezin van vijf of zes die in een huis leeft en als die ouder worden gaan zij uit huis, meer mensen dan de capaciteit van de huis is dus ongelooflijk. 

Hoe kun je een huis inrichten

Het is hedendaags makkelijk om een huis in te richten en aan de spullen te komen. Niet net als vroeger waar je voor een tafel al weken moest wachten om een stuk hout te vinden. Men kan zelf een huis inrichten en zijn eigen ideeën en fantasieën uitdrukken in zijn woonomgeving. De meeste tijd van je leven breng je door in je huis dus het huis moet zo worden ingericht om jouw ideeën en jouw doel in het leven uit te stralen. Als je er zelf niet uitkomt kun je nog altijd naar iemand gaan die gespecialiseerd is op het gebied van interieur. 

Industriële wooninrichting

Hoe depressief en moeilijk de industriële samenleving was heeft het toch wat overgehouden voor de huidige samenleving. Men is geïnteresseerd in industriële meubelen van toen. Arbeiders konden natuurlijk geen meubelen financieren maar wel de rijke kooplieden. City interiors maakt het mogelijk om aan moderne industriële meubelen te komen en je huis zo inrichten alsof het lijkt op een modern stoere fabriekgebouw. De grote schroeven die men kan zien en los zitten in de meubelen zorgen voor een industrieel stijl. Sommige vinden dit niet aantrekkelijk en sommige vinden dit juist mooi, het ligt aan de smaak van een persoon. Je moet maar houden van onafgewerkte, robuuste of beschadigde meubels. 

Waar kun je industriële meubels kopen

Er zijn verschillende mogelijkheden om aan meubels te komen. Online of zelfs in de winkel kun je aan meubels kopen. Mensen die bijvoorbeeld hun interieur veranderen of hun meubels niet meer mooi vinden verkopen het op internet voor goedkoop. Daar kan men ook aan meubels komen. Industriële meubels zijn meer vintage en kunnen niet overal gevonden worden. Maar als je goed online zoekt dan kun je het wel vinden. City interiors is een site met een heel assortiment met industriële meubels. Industriële kasten, salontafels, eetkamerstoelen zelfs wijnkasten kun je allemaal vinden op het internet. Dus als je naar meubels zoekt heb je hedendaags heel veel mogelijkheden. 

Wat is de woontrend hedendaags 

Social media beïnvloedt heel erg wat de trend nu is en wat men volgt. Denk bijvoorbeeld aan de marbel interieur. Marbel stenen zijn nu wel in ieders huis te vinden. Wat nu ook in is zijn industriële meubels. Een industriële woonkamer met de bijpassende meubels ervoor wordt nu vaak gezien als je even op bezoek gaat, of zelfs op social media zie je dat het nu een trend is. Een salontafel of een eettafel met de stoelen erbij die industrieel van aard zijn, wie wil dat nou niet. Vooral neutrale en donkere kleuren zijn nu in en passen bij de industriële stijl wat makkelijk gecombineerd kan worden. 

Welke kleuren combineren met industriële meubels

Als we denken aan de industriële tijd dan is het meestal wat donker. de arbeiders die zware tijden hadden en de donkere kleur van de stoom die uit de fabrieken uitkwamen. Hier baseert men ook zijn kleuren op wanneer industrieel erfgoed als thema wordt gebruikt. Vooral bruin of donkergroen past er bij. De muur kan bijvoorbeeld bruin zijn wat past bij de meubels. Zo kan men combineren met de kleuren want het is een neutraal kleur. De meubels kunnen alle kleuren zijn want donkere kleuren passen goed bij elk meubelstuk en kleur. Maar het gaat om wat jij nu mooi vindt en waar jij het meest comfortabel bij voelt. 

Zijn industriële meubels niet ouderwets

De meeste vragen zich nu af of industrieel meubels niet wat oud is want we leven nu eenmaal in 2021, moet het niet wat moderner zijn? de antwoord op deze vraag is nee, alles wat van vroeger komt wordt nu een trend. Alles wat van vroeger komt wordt nooit oud want het is een erfgoed die wij nooit moeten vergeten. Als wij honderd jaar later kijken naar nu, dan zijn de meubels en spullen wat wij nu bezitten een waardevol bezit voor de mensen in de toekomst. Alles wat wij nu doen en maken schrijven wij geschiedenis. Het wordt nooit ouderwets. 

Total
0
Shares
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Previous Post

Op vakantie in Groningen

Next Post

Iemand ontmoeten op een datingsite

Related Posts